Το νέο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου των αποφοίτων "Connect" μόλις κυκλοφόρησε!

Cover photo connect12

Το 12ο τεύχος (Χειμώνας 20-21) του ενημερωτικού δελτίου Connect αποστέλλεται στους αποφοίτους του Hellenic American University και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ. Αυτό το τεύχος περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες ευκαιρίες υποτροφιών για φοιτητές και αποφοίτους του Hellenic American University και παρουσιάζει την Dr. Campbell, πρώην κοσμήτορα και σύμβουλο υποτροφιών στο Washington and Lee University, ΗΠΑ, η οποία έχει ενταχθεί στο ίδρυμά μας για να βοηθήσει τους φοιτητές να εντοπίσουν ευκαιρίες υποτροφιών. Ο Πρόεδρος Λεωνίδας Φοίβος Κόσκος συζητά πώς το δεύτερο κύμα της πανδημίας βρήκε το Hellenic American University κατάλληλα προετοιμασμένο και μας ενημερώνει για δύο μεγάλες επενδύσεις που πραγματοποιεί το ίδρυμα για την αναβάθμιση της υποδομής και των υπηρεσιών πληροφορικής. Το τεύχος παρουσιάζει επίσης τη νέα μασκότ του Πανεπιστημίου, τους Hellenic American Titans.

Η Registrar του ιδρύματος Miriam Siwale (BSBA ’12 & MBA ’15) μοιράζεται μαζί με εμάς την εμπειρία της ως φοιτήτρια και πλέον απόφοιτη σε μια επιστολή που απευθύνει η ίδια στον νεότερο εαυτό της μιλώντας ανοικτά για τις έως τώρα εμπειρίες της.

Για τo success story των αποφοίτων αυτού του τεύχους, απευθυνόμαστε στην Δρ. Agnes Katsianos (PhD ’18), ενώ το Faculty Spotlight επικεντρώνεται στον πρόσφατα διορισμένο Διευθυντή προγραμμάτων Business, Δρ. Σταύρο Σινδάκη.

Η Δρ. Alessandra Sax, Διευθύντρια των προγραμμάτων Ψυχολογίας και του Κέντρου Συμβουλευτικής, μοιράζεται μαζί μας νέα σχετικά με δύο ενδιαφέρουσες νέες εξελίξεις και πρωτοβουλίες στο τμήμα Ψυχολογίας του Hellenic American University.

Σε αυτό το τεύχος, θα βρείτε επίσης τα πιο πρόσφατα διοικητικά θέματα και, όπως πάντα, νέα και επιτεύγματα της καθηγητών και των αποφοίτων μας όπως νέες δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια και επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Φωτογραφία: Εξώφυλλο CONNECT ALUMNI Χειμώνας 20-21