Το πρώτο τεύχος του φοιτητικού ενημερωτικού δελτίου The Titan Chronicles είναι γεγονός!

9 Δεκεμβρίου 2020, 10:32 am

Πρώτο τεύχος του φοιτητικού ενημερωτικού δελτίου "The Titan Chronicles"

Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το πρώτο τεύχος του φοιτητικού μας ενημερωτικού δελτίου με τίτλο The Titan Chronicles. Ένα συνεργατικό έργο, με επικεφαλής το συμβούλιο φοιτητών και τους φοιτητικούς συλλόγους, το ενημερωτικό δελτίο μοιράζεται με όλους τα νέα για τις επερχόμενες εκδηλώσεις του οργανισμού, τα δημοφιλή θέματα και τα δημιουργικά έργα των φοιτητών μας.

Συγχαρητήρια στην ομάδα των συντακτών (με αλφαβητική σειρά) για τη σκληρή δουλειά και τη δέσμευσή τους σε αυτό το έργο: Lisa Mardedaj, Helene Plemmenos, Abby Renieris & Anna Rombotis.

Δείτε τι μας είπαν:

«Πρόκειται για ένα φοιτητικό ενημερωτικό δελτίο το οποίο συντάσσεται και επιμελείται από τέσσερις παθιασμένους φοιτητές που στόχο έχουμε να μοιραστούμε δημιουργικά έργα, θέματα επικαιρότητας, προσωπικές απόψεις, επερχόμενες εκδηλώσεις και σημαντικά επιτεύγματα φοιτητών! Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την μεταξύ μας επικοινωνία μέσα από αυτή τη φοιτητική πρωτοβουλία. Ήμασταν εξαιρετικά τυχεροί που έχουμε μια εκπληκτική ομάδα εργατικών γυναικών με το ίδιο όραμα! Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να παρουσιάσουμε το πρώτο μας τεύχος και είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένες για όλες τις επερχόμενες δράσεις μας. Όλοι οι φοιτητές και οι καθηγητές είναι ευπρόσδεκτοι και καλούνται να συμμετάσχουν είτε υποβάλλοντας το δικό τους θέμα, είτε παρουσιάζοντας τις δραστηριότητες ενός φοιτητικού συλλόγου. Στο εγγύς μέλλον, σχεδιάζουμε να έχουμε το δικό μας site όπου θα μπορούν να κοινοποιούνται όλα μας τα τεύχη. Μείνετε συντονισμένοι!"

Κατεβάστε το πρώτο τεύχος του φοιτητικού ενημερωτικού δελτίου The Titan Chronicles.

Εικόνα: Πρώτο τεύχος του φοιτητικού ενημερωτικού δελτίου The Titan Chronicles