Το νέο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου αποφοίτων Connect κυκλοφόρησε!

Connect Winter23 24Το χειμερινό τεύχος του Connect (Χειμώνας 2023-2024) τώρα αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους αποφοίτους του Πανεπιστημίου και είναι διαθέσιμο για λήψη εδώ.

Στο τεύχος αυτό παρουσιάζονται τα αποτελέσματα από την έρευνα για την απασχολησιμότητα της τάξης του 2023, το προφίλ της νέας διευθύντριας του Γραφείου Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Σταδιοδρομίας (CDO), νέα σχετικά με πρόσφατες εκδηλώσεις που φιλοξενήθηκαν στo campus της Αθήνας και το πρόσφατο ταξίδι της ομάδας Debate στο Rollings College στη Φλόριντα.

Ο Πρόεδρος Λεωνίδας Φοίβος Κόσκος μας ενημερώνει για το πώς το Πανεπιστήμιο προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του επόμενου έτους, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης νομοθεσίας για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα.

Το Alumni Success Story αυτού του τεύχους παρουσιάζει την Ελένη Πλεμμένου (BSPsy '22), η οποία μοιράζεται την εμπειρία της από το πρόγραμμα Ψυχολογίας και της οποίας η πορεία αποτελεί παράδειγμα της αποστολής του Πανεπιστημίου.

Για το Faculty Spotlight απευθυνόμαστε στον Stephen Bacigal, μέλος του διδακτικού μας προσωπικού και Director του Institutional Research & Assessment του Πανεπιστημίου.

Τέλος, ακολουθώντας την παράδοσή μας, μοιραζόμαστε νέα και επιτεύγματα των καθηγητών και των αποφοίτων μας, από πρόσφατα δημοσιευμένα έργα και ομιλίες σε συνέδρια έως εξελίξεις σταδιοδρομίας.

Εικόνα: CONNECT ALUMNI Χειμώνας 23-24