Αμερικανικές σπουδές στη χώρα σου.

Λειτουργία του ιδρύματος κατά το φθινοπωρινό εξάμηνο 2020

Ο Πρόεδρος Λεωνίδας Κόσκος ανακοινώνει τα σχέδια του Hellenic American University για το φθινοπωρινό εξάμηνο.

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ

Hellenic American University
ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ HAEC

Λίγα λόγια για το Hellenic American College

Το πτυχίο που θα πάρεις από το Hellenic American College θα σε προετοιμάσει για την επαγγελματική σου επιτυχία. Η παιδεία που θα λάβεις θα σε προετοιμάσει για όλη την υπόλοιπη ζωή σου.
123

Προγράμματα Σπουδών

Ανακαλυψε το HAEC

Προπτυχιακά Προγράμματα

Δες όλα τα Προγράμματα
Ανακαλυψε το HAEC

Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Δες όλα τα Προγράμματα

Γιατί να σπουδάσεις μαζί μας

1. Εγγυημένη οικονομική στήριξη των φοιτητών που την έχουν ανάγκη

Αν χρειάζεσαι οικονομική βοήθεια για τις σπουδές σου, θα την έχεις. Είναι τόσο απλό. Η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών μας σπουδάζουν με κάποιου είδους υποτροφία. Φέτος, ο μέσος όρος οικονομικής ενίσχυσης σε προπτυχιακούς φοιτητές ανήλθε στα 2.310 ευρώ τον χρόνο.

2. Προσωποποιημένη ακαδημαϊκή και επαγγελματική υποστήριξη

Θα βρείτε ό,τι χρειάζεται για να πετύχετε στις σπουδές και την καριέρα σας: μέντορες, καθηγητές βελτίωσης γραπτού λόγου, οι υπηρεσίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, και κυρίως καθηγητές που θα σας εμπνεύσουν . Αυτή η υποστήριξη είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι από τους σπουδαστές μας ολοκληρώνουν τις σπουδές τους και ο λόγος που το 91% αυτών εργάζονται.

3. Ο φοιτητής στο επίκεντρο της μαθησιακής διαδικασίας

Στο HAEC θα απολαύσεις πραγματικά τις σπουδές σου. Τα ολιγομελή τμήματα με την πλούσια σύνθεση κάθε τάξης, το καθηγητικό προσωπικό με τις διεθνείς σπουδές του και την ένθερμη αφοσίωσή του στη διδασκαλία και στους φοιτητές, η έμφαση στην πρακτική εκμάθηση και στη συμμετοχή μέσα στην τάξη, θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα σε εμπνεύσουν να πετύχεις τις βέλτιστες επιδόσεις σου.

Success stories φοιτητών και αποφοίτων μας

Φοιτητές και απόφοιτοί μας μοιράζονται την εμπειρία τους

Φοιτητική Ζωή

Το Hellenic American College στηρίζει τους φοιτητές με γνώμονα την προσωπική και ακαδημαϊκή τους εξέλιξη μέσα από ένα ευρύ σύνολο δραστηριοτήτων και υπηρεσιών εντός και εκτός ακαδημαϊκού πλαισίου.

Γνωρίστε ορισμένους καθηγητές μας

Το HAEC εν δράσει

Νέα καθηγητών, φοιτητών και αποφοίτων στο προσκήνιο

Εγγραφή στο newsletter

Για να λαμβάνεις τα νέα του HAEC και ειδοποιήσεις για μελλοντικές εκδηλώσεις
Με την υποβολή της φόρμας, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Hellenic American College, που σας ενημερώνει σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος σας. Το email σας θα χρησιμοποιείται μόνο για να σας στέλνουμε το ενημερωτικό δελτίο του Hellenic American College.
Invalid email address.