Το Κέντρο Γραπτού Λόγου του Hellenic American College προσφέρει εξειδικευμένο Πρόγραμμα Κατάρτισης Εκπαιδευτών (Tutor Training Program). Οι συμμετέχοντες κατακτούν το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο με επιπλέον πρακτική άσκηση ώστε με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης να πιστοποιηθούν ως tutorsτου γραπτού λόγου στην αγγλική γλώσσα.

Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από το  College Reading and Learning Association (CRLA) και πληροί όλες τις ακαδημαϊκές προδιαγραφές που διέπουν το International Tutor Certification Program. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της θεωρητικής κατάρτισης και της πρακτικής άσκησης, οι συμμετέχοντες παίρνουν πιστοποίηση για την εξειδικευμένη εκπαίδευση τους.

Το πρόγραμμα αναπτύσσεται σε δύο φάσεις:

  • Ένα μάθημα 20 ωρών που περιλαμβάνει 10 συνεδρίες σε δύο συνεχόμενα Σάββατα
  • 29 ώρες πρακτικής εφαρμογής και παρακολούθησης από έμπειρους εκπαιδευτές γραπτού λόγου του Κέντρου Γραπτού  Λόγου.
  • 4 ώρες παρακολούθησης διαδικασίας tutoring
  • 10 ώρες co-tutoring με έμπειρο καθηγητή
  • 15 ώρες παρακολούθησης tutoring σε φυσικό (onsite) και διαδικτυακό (online) περιβάλλον υπό την επίβλεψη tutor

Πιστοποίηση του Προγράμματος Κατάρτισης Εκπαιδευτών-  Level I International Tutor Certification

Το Tutor Training Program του Κέντρου Γραπτού Λόγου είναι το μοναδικό πιστοποιημένο από το CRLA στην Ευρώπη. Ως πιστοποιημένοι writing tutors οι συμμετέχοντες αποκτούν σημαντική και μοναδική εξειδίκευση η οποία τους επιτρέπει να διαφοροποιηθούν στην αγορά εργασίας τόσο στην εκπαίδευση όσο και στον ιδιωτικό τομέα γενικότερα.

Γίνετε Πιστοποιημένοι Tutors

Το Tutor Training Program αποτελεί δωρεάν υπηρεσία για τους εγγεγραμμένους φοιτητές του. Επαγγελματίες και φοιτητές από άλλα ιδρύματα που επιθυμούν να γίνουν πιστοποιημένοι writing tutors μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα επί πληρωμή.

Εάν ενδιαφέρεστε για την πιστοποίησή σας (Certified Writing Tutors), επικοινωνήστε με τη Δρ Βασιλική Κουρμπάνη στο 2103680993, την κα Βαλεντίνη Ανδρεούλα στο 2013680992 ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..