Το νέο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου των Αποφοίτων "Connect", μόλις κυκλοφόρησε!

Το νέο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου των Αποφοίτων Connect, μόλις κυκλοφόρησε.

Η πρώτη σελίδα του Connect για τον Χειμώνα ’19 ξεκινάει με το νέο εγχείρημα Καθοδήγηση από Αποφοίτους, το οποίο θα ξεκινήσει την Άνοιξη του 2020. Η Ιφιγένεια Ρούλια, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Διοικητικού Συμβουλίου του Alumni Association, παρουσιάζει αυτή την πρωτοβουλία στην οποία απόφοιτοι μοιράζονται την επαγγελματική τους εμπειρία και χρήσιμες πληροφορίες καριέρας με αποφοίτους και φοιτητές.

Απόφοιτοι συμμετέχουν επίσης στην Επιτροπή: Ηγεσία 2027 που συστάθηκε πρόσφατα από τον Πρόεδρο του Hellenic American University, Λεωνίδα Φοίβο Κόσκο, ο οποίος μιλά στο τεύχος του Connect για το συγκεκριμένο εγχείρημα. H ομάδα των νέων ανθρώπων που απαρτίζουν αυτή την Επιτροπή – φοιτητές και απόφοιτοι, νεότερα στελέχη και συντονιστές – θα λειτουργήσουν, όπως αναφέρει ο Πρόεδρος, ως ένα είδος δεξαμενής σκέψης ώστε να « αναδυθούν [] ιδέες και προτάσεις για το νέο στρατηγικό πλάνο του ιδρύματος [και] να επανεξετάσουν καθώς και να ασκήσουν εποικοδομητική κριτική στον τρόπο λειτουργίας, τις υπηρεσίες και την ευρύτερη κοινωνική προσφορά [του ιδρύματος]».

Στην ενότητα Faculty Spotlight παρουσιάζεται η Dr. Alessandra Sax – Lane, Διευθύντρια των Προγραμμάτων Ψυχολογίας, η οποία μιλάει στο Connect για τα σχέδια και τις προτεραιότητές της για τα προγράμματα και την αφοσίωσή της στην ολιστική εκπαίδευση – και η οποία, όπως μαθαίνουμε από την συνέντευξή που μας παραχώρησε, είναι επιδέξια φλαουτίστρια. Όσον αφορά στα Success Stories των αποφοίτων, αυτό το τεύχος είναι αφιερωμένο στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διερμηνεία Συνεδρίων, παρουσιάζοντας τρεις δυναμικές νέες αποφοίτους οι οποίες μιλάνε για τις προκλήσεις και την επιβράβευση που ενέχει η εργασία σε ένα άκρως ανταγωνιστικό κλάδο.

Το παρόν τεύχος κλείνει με δύο άρθρα, το πρώτο για την πολλά υποσχόμενη αρχή του νέου Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Πωλήσεων το οποίο ξεκίνησε το Φθινόπωρο του 2019 και το δεύτερο για την εβδομαδιαία γυμναστική καθώς και τις προπονήσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ που προσφέρονται τώρα για φοιτητές και αποφοίτους του HAU. Όπως πάντα, οι αναγνώστες θα βρουν συγκεντρωμένα τα νέα του ακαδημαϊκού προσωπικού και τα επιτεύγματα των αποφοίτων – από νέες δημοσιεύσεις και εξελίξεις επαγγελματικής και ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας μέχρι προσωπικά ρεκόρ στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Διαβάστε αυτό το τεύχος του Connect εδώ.