Το νέο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου των αποφοίτων "Connect" μόλις κυκλοφόρησε!

CONNECT ALUMNI Χειμώνας 2021-2022

Το χειμερινό τεύχος του Connect (Χειμώνας-2021-2022) τώρα αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους αποφοίτους του Πανεπιστημίου και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ. Αυτό το τεύχος παρουσιάζει την ιστορία πίσω από τη χρηματοδότηση ύψους 25 χιλιάδων $ που έλαβε το Πανεπιστήμιο από το Terra Foundation for American Art του Σικάγο για τη διοργάνωση ενός συνεδρίου τον Νοέμβριο του 2022 σχετικά με τις συνδέσεις μεταξύ του ελληνικού πολιτισμού και της αμερικανικής μοντέρνας τέχνης. Ο Πρόεδρος Λεωνίδας Φοίβος Κόσκος μάς ενημερώνει για την πρόοδο που έχει σημειώσει το Πανεπιστήμιο στον σχεδιασμό του προγράμματος σπουδών, την εκπαιδευτική υποδομή και την υποστήριξη της διδακτικής αριστείας. Σε αυτό το τεύχος, θα γνωρίσετε επίσης τη νέα Διευθύντρια του CDO, Εβίτα Ψώνη, και θα μάθετε περισσότερα για τις επανασχεδιασμένες υπηρεσίες καριέρας για τους αποφοίτους.

Στο Alumni Success Story, παρουσιάζουμε τον Ηλία Βιτοράτο (MSSM ’21) που μοιράζεται την εμπειρία του από το πρόγραμμα και τον ρόλο αυτό που διαδραμάτισε στην εξέλιξη της καριέρας του. Για τo Faculty Spotlight απευθυνόμαστε σε ένα νέο μέλος του διδακτικού μας προσωπικού στο Business και ειδικό στη διαδικτυακή διδασκαλία, τον Κωνσταντίνο Μπιγίνα.

Όπως πάντα, θα βρείτε επίσης τα νέα και τα επιτεύγματα των καθηγητών μας και των αποφοίτων μας, από πρόσφατα δημοσιευμένα έργα και ομιλίες σε συνέδρια έως εξελίξεις σταδιοδρομίας.