Το νέο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου των Αποφοίτων "Connect", μόλις κυκλοφόρησε!

24 Ιουνίου 2020, 11:39 am

CoverPhoto CONNECT ALUMNI Summer2020

Το τεύχος Connect Καλοκαίρι 2020 αποστέλλεται στους αποφοίτους μας και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ. Σε μεγάλο βαθμό το τεύχος αυτό συντάχθηκε κατά τη διάρκεια επιβολής περιοριστικών μέτρων λόγω του ιού COVID-19 και παρουσιάζει μερικές από τις πρωτοβουλίες του Hellenic American University και του Hellenic American University Alumni Association ως απάντηση σε αυτήν την άνευ προηγουμένου υγειονομική κρίση. Ο Πρόεδρος Λεωνίδας Φοίβος Κόσκος μιλάει για τη μετάβαση των μαθημάτων του Hellenic American University σε ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό περιβάλλον καθώς και τις απομακρυσμένες διοικητικές λειτουργίες του οργανισμού. Ο Βασίλης Ελαιοτριβάρης, Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων, γράφει για την πρωτοβουλία Plan B, μια σειρά ζωντανών διαδικτυακών εκπομπών που προσφέρθηκαν από το Hellenic American University Alumni Association. Θα βρείτε επίσης νέα για τις virtual προπονήσεις και τα master classes που οργανώθηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας από το Γραφείο Φοιτητικών Υποθέσεων και Διεθνών Προγραμμάτων.

Αυτό το τεύχος παρουσιάζει τα Success Stories των αποφοίτων Βασίλη Αναστόπουλου (MSIT '11) και John Nikolaides (BAELL '18), ενώ το Faculty Spotlight φιλοξενεί τους Greg Barton και Eduardo Lucena González, οι οποίοι διδάσκουν μαθήματα Γενικής Εκπαίδευσης σε προπτυχιακό επίπεδο και ταυτόχρονα είναι προπονητές της ομάδας ποδοσφαίρου του Hellenic American College.

Το μέλος του ακαδημαϊκού προσωπικού, Βαλεντίνη Ανδρεούλα (MAAL ’17) περιγράφει τη συνεργασία μεταξύ του Hellenic American University και της ΜΚΟ Φάρος και τις κοινές τους προσπάθειες για την παροχή εκπαιδευτικών ευκαιριών σε ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες.

Επίσης, στο τεύχος αυτό θα βρείτε τις πρόσφατες διοικητικές αλλαγές και, όπως πάντα, συγκεντρωμένα τα νέα του ακαδημαϊκού προσωπικού και τα επιτεύγματα των αποφοίτων – από νέες επιστημονικές δημοσιεύσεις και συμμετοχές σε συνέδρια μέχρι νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Εικόνα: CoverPhoto CONNECT ALUMNI Summer2020