Apple Training

Apple Training

Το Apple Training παρέχει εκπαίδευση για στελέχη πληροφορικής όλων των βαθμίδων, αλλά και για απλούς χρήστες.

Το Hellenic American Lifelong Center παρέχει εκπαίδεύση για το λειτουργικό σύστημα Mac OS X και τις επαγγελματικές εφαρμογές. Η ύλη που καλύπτεται στα προγράμματα τεχνικής κατάρτισης απευθύνεται σε όποιον χρησιμοποιεί Mac για πρώτη φορά, στους επαγγελματίες του IT, του Audio, του Video, της Φωτογραφίας και στους τεχνικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Παρέχεται δωρεάν επίσημη βιβλιογραφία της Apple σε όλους τους εγγεγραμμένους σπουδαστές μας των αντίστοιχων τμημάτων.

Download Apple flyer  Κατεβάστε το έντυπο σε μορφή PDF

Σεμινάρια Apple

  • Introduction to Mac OS X Σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών, σχεδιασμένο για αρχάριους ή για όσους επιθυμούν να μεταβούν από άλλα λειτουργικά συστήματα στο Mac OS X.
  • Mac OS X - HelpDesk Support Σεμινάριο διάρκειας 32 ωρών, το οποίο προσφέρει σε βάθος εξερεύνηση των διαδικασιών επίλυσης προβλημάτων σε συστήματα με Mac OS X.
  • Mac OS X Server - Configuring & Administering Σεμινάριο διάρκειας 32 ωρών, σχεδιασμένο να δώσει σε στελέχη τεχνικής υποστήριξης κάθε επιπέδου, τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για την ανάπτυξη και συντήρηση δικτύων με την χρήση Mac OS X Server.
  • Final Cut Pro X Σεμινάριο 32-ωρων με εκτενή πρακτική άσκηση κατά τη διάρκεια της οποίας μαθαίνετε βασικές λειτουργίες editing και εξοικειώνεστε με το user interface του Final Cut Pro.

Δυνατότητα Χρηματοδότησης Διδάκτρων

Όλα μας τα προγράμματα πληρούν τις προϋποθέσεις χρηματοδότησης του Ο.Α.Ε.Δ. (Λ.Α.Ε.Κ. 0,24%) για εταιρείες για μέρος ή για το σύνολο των διδάκτρων που καταβάλουν για τους εργαζομένους τους.