Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια απίστευτη περιπέτεια γνώσης και προσωπικής ανάπτυξης; Εξερευνήστε τον νέο μας κατάλογο μαθημάτων τώρα!

 

Το Hellenic American ΚΔΒΜ, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους φορείς πληροφορικής, παρέχει εκπαίδευση υψηλής ποιότητας που οδηγεί σε πιστοποιήσεις διεθνώς αναγνωρισμένες. Τα προγράμματα Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις υπάρχουσες και ανερχόμενες ανάγκες της αγοράς, θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις ή να προωθήσεις την καριέρα σου στην Πληροφορική.

EC-Council

Το Hellenic American ΚΔΒΜ είναι πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο του EC-Council (Accredited Training Center) και προσφέρει εκπαίδευση και προετοιμασία σε διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις του κλάδου Cyber Security, όπως το Certified Ethical Hacker (CEH), Computer Hacking Forensics Investigator (C|HFI), Certified Penetration Testing Professional (C|PENT), Certified Network Defender (CND), Certified Cloud Security Engineer (C|CSE) και License Penetration Testing (Practical).

CISCO Academy 

Το πρόγραμμα Cisco Academy οδηγεί σε επίσημες πιστοποιήσεις της Cisco: CCNA v7, CCNP Enterprise, Network Security, CCNA Cyber OPS και Δωρεάν Οnline Μαθήματα. Το πρόγραμμα συνδυάζει θεωρητική εκπαίδευση, μέσω πλατφόρμας e-learning, και πρακτική εξάσκηση.

Red Hat Academy

Το Hellenic American ΚΔΒΜ είναι η πρώτη πιστοποιημένη Ακαδημία Red Hat στην Ελλάδα, και αποτελεί τον ιδανικό χώρο να εκπαιδευτείτε στην έκδοση του Red Hat Enterprise Linux. Το πρόγραμμα οδηγεί στις πλέον αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις στο χώρο του Linux: Red Hat Certified System Administrator (RHCSA) και Red Hat Enterprise Linux Automation with Ansible (RH294).

Check Point SecureAcademy

Το Hellenic American ΚΔΒΜ είναι επίσημη Check Point SecureAcademy και παρέχει εκπαίδευση στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο με τα προγράμματα: Check Point Certified Security Administrator (CCSA) και Check Point Certified Security Expert (CCSE). Στόχος μας είναι να εξοπλίσουμε τους σπουδαστές με ζωτικής σημασίας τεχνολογικές δεξιότητες και να ελαχιστοποιήσουμε το παγκόσμιο χάσμα στο εργατικό δυναμικό κυβερνοασφάλειας.

AI Academy

Τα προγράμματα της AI Academy έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν τόσο αρχάριους όσο και επαγγελματίες, παρέχοντας μια στέρεη βάση στις έννοιες της Τεχνητής Νοημοσύνης και πρακτική εμπειρία με τα κορυφαία στον κλάδο εργαλεία. Εξερευνήστε τις αρχές, τους αλγόριθμους και τις εφαρμογές που δίνουν ισχύ στις ευφυείς μηχανές.

Microsoft Technical Training

Ως επίσημος εκπαιδευτικός συνεργάτης της Microsoft, το Hellenic American ΚΔΒΜ παρέχει εκπαίδευση σε προϊόντα και τεχνολογίες Microsoft: Windows Server, Exchange Server, SharePoint, SQL Server, Virtualization, Cloud, Office 365, και Azure.

Developers Academy

Η Developers Academy δίνει τη δυνατότητα στους αποφοίτους της να μπουν δυναμικά στην αγορά εργασίας ως προγραμματιστές. Σκοπός της είναι να φέρει όσο το δυνατό περισσότερους στον συνεχώς αναπτυσσόμενο κόσμο του προγραμματισμού και ταυτόχρονα πιο κοντά στην επαγγελματική αποκατάσταση.

Apple macOS Training

Το Hellenic American ΚΔΒΜ παρέχει εκπαίδευση για το λειτουργικό σύστημα macOS και για το Final Cut Pro. Η ύλη που καλύπτεται στα προγράμματα τεχνικής κατάρτισης απευθύνεται σε όποιον χρησιμοποιεί Mac για πρώτη φορά, στους επαγγελματίες του IT, του Audio, του Video, της Φωτογραφίας και στους τεχνικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών.

MS Office Seminars

Το Microsoft Office είναι το πλέον διαδεδομένο λογισμικό για τη διαχείριση εφαρμογών γραφείου. Στα σύγχρονα εργαστήρια πληροφορικής μας, λειτουργούν ολιγομελή τμήματα που σας προετοιμάζουν για την επιτυχή συμμετοχή σας σε εξετάσεις Microsoft Office.