Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια απίστευτη περιπέτεια γνώσης και προσωπικής ανάπτυξης; Εξερευνήστε τον νέο μας κατάλογο μαθημάτων τώρα!

 

Το Hellenic American ΚΔΒΜ, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους φορείς πληροφορικής, παρέχει εκπαίδευση υψηλής ποιότητας που οδηγεί σε πιστοποιήσεις διεθνώς αναγνωρισμένες. Τα προγράμματα Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις υπάρχουσες και ανερχόμενες ανάγκες της αγοράς, θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις ή να προωθήσεις την καριέρα σου στην Πληροφορική.

EC-Council

Το Hellenic American ΚΔΒΜ είναι πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο του EC-Council (Accredited Training Center) και προσφέρει εκπαίδευση και προετοιμασία σε διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις του κλάδου Cyber Security, όπως το Certified Ethical Hacker (CEH), Computer Hacking Forensics Investigator (C|HFI), Certified Penetration Testing Professional (C|PENT), Certified Network Defender (CND), Certified Cloud Security Engineer (C|CSE) και License Penetration Testing (Practical).

IIB Council

Το Institute of iBusiness Council είναι το τμήμα Business Technology του EC-Council Group που ασχολείται με την ανάπτυξη προγραμμάτων Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Enterprise Digital Transformation για Corporate Growth Hacking. Το Hellenic American ΚΔΒΜ είναι το πρώτο Εξουσιοδοτημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο IIB-Council στην Ελλάδα.

CISCO Academy 

Το πρόγραμμα Cisco Academy οδηγεί σε επίσημες πιστοποιήσεις της Cisco: CCNA v7, CCNP Enterprise, CCNA Security, CCNA Cyber OPS και Δωρεάν Οnline Μαθήματα. Το πρόγραμμα συνδυάζει θεωρητική εκπαίδευση, μέσω πλατφόρμας e-learning, και πρακτική εξάσκηση.

Red Hat Academy

Το Hellenic American ΚΔΒΜ είναι η πρώτη πιστοποιημένη Ακαδημία Red Hat στην Ελλάδα, και αποτελεί τον ιδανικό χώρο να εκπαιδευτείτε στην έκδοση του Red Hat Enterprise Linux. Το πρόγραμμα οδηγεί στις πλέον αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις στο χώρο του Linux: Red Hat Certified System Administrator (RHCSA) και Red Hat Enterprise Linux Automation with Ansible (RH294).

Microsoft Technical Training

Ως επίσημος εκπαιδευτικός συνεργάτης της Microsoft, το Hellenic American ΚΔΒΜ παρέχει εκπαίδευση σε προϊόντα και τεχνολογίες Microsoft: Windows Server, Exchange Server, SharePoint, SQL Server, Virtualization, Cloud, Office 365, και Azure.

Developers Academy

Η Developers Academy δίνει τη δυνατότητα στους αποφοίτους της να μπουν δυναμικά στην αγορά εργασίας ως προγραμματιστές. Σκοπός της είναι να φέρει όσο το δυνατό περισσότερους στον συνεχώς αναπτυσσόμενο κόσμο του προγραμματισμού και ταυτόχρονα πιο κοντά στην επαγγελματική αποκατάσταση.

Data Science and Machine Learning

Το Hellenic American ΚΔΒΜ προσφέρει σε συνεργασία με την εταιρεία Ismion Inc μια νέα σειρά μαθημάτων και εργαστηρίων στην επιστήμη δεδομένων και την μηχανική μάθηση (data science and machine learning), δύο κλάδους της πληροφορικής με μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια.

Apple Training

Το Hellenic American ΚΔΒΜ παρέχει εκπαίδευση για το λειτουργικό σύστημα Mac OS X και τις επαγγελματικές εφαρμογές. Η ύλη που καλύπτεται στα προγράμματα τεχνικής κατάρτισης απευθύνεται σε όποιον χρησιμοποιεί Mac για πρώτη φορά, στους επαγγελματίες του IT, του Audio, του Video, της Φωτογραφίας και στους τεχνικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών.

MS Office Seminars

Το Microsoft Office είναι το πλέον διαδεδομένο λογισμικό για τη διαχείριση εφαρμογών γραφείου. Στα σύγχρονα εργαστήρια πληροφορικής μας, λειτουργούν ολιγομελή τμήματα που σας προετοιμάζουν για την επιτυχή συμμετοχή σας σε εξετάσεις Microsoft Office.